KLIK GAMBAR PM KAMI

Rak Dapur 3 Tingkat | Storage Rack

 Rak Dapur 3 Tingkat | Storage Rack Murah

rak dapur murah ikea , rak dapur lazada

Ingin jimatkan ruang di dapur anda untuk letak rempah, susu tin, makanan dalam tin dan lain-lain?

Anda boleh dapatkan 3 layer kitchen storage ini 


Diperbuat daripada material tahan lasak

Menjimatkan ruang dan multipurpose (boleh digunakan di dapur, di pejabat atau dibilik air) 

Ada roda untuk mudahkan anda menggerakkan. (removable)



Dua warna
Pink
Biru


HARGA  :
RM79
NOW RM49 sahaja
free postage


 Berminat dengan Produk ini ? 

 whatsapp 📱 0179656087 
facebook ✉ Stylez Store House 

direct whatsapp tekan LINK => 

Set Kuali Non-Stick 1 set ( dapat 4 ) RM59 SAHAJA !!


Promosi set kuali non-stick dapat 4 pcs dlm 1 set 😘😘


Harga asal RM139 ++ .

Now Promosi
👉  RM59 sahaja 👈
dapat 4 barang !!

Type: Non-Stick Stone Coating Cookwere Set
Colour: Black
Glass Lid: 24cm
Wok: Diameter: 30cm, Deep: 8.5cm, Handle: 16.5cm
Pan: Diameter: 25.5cm, Deep: 4.5cm, Handle: 16cm
Pot: Diameter: 24.5cm, Deep: 16cm​
Weight: 2.35kg
Suitable for all cooking source electric and gas stove or glass and ceramic

klik link whatsapp dibawah now 👇





Dumbell Set 20kg Murah Chrome Iron Cast ( Free Case )

Promosi Dumbell Chrome Iron Cast

Khas untuk yang nak ketak-ketak kan badan.. 

(Upper body workout & toning!)


Boleh dapatkan Set Dumbell 20KG ni. 
Lengkap dengan Carry Case. 
diperbuat 100% dari besi tuang  (solid metal )

Mudah nak bawa kalau travel ke mana-mana.

york dumbell , chrome dumbell




4 X 0.5kg chrome discs
8 X 1.25kg chrome discs
2 X 35cm chrome spinlock bars dengan pemegang getah untuk keselesaan dan mudah dipegang
4 X spinlock collars

HARGA

RM299

RM259

RM179 sahaja
(free penghantaran )

BERMINAT DENGAN PRODUK INI ??

 whatsapp 📱 0179656087 

facebook ✉ Stylez Store House 

direct whatsapp terus tekan LINK dibawah=> 

Kolam Renang Besar dan Murah Untuk Keluarga | Kolam Renang Portable Besar


Kolam Renang Murah | Kolam Renang Family Murah | Harga Kolam Renang | Splash Pool

 

 Dapatkan kolam mandi untuk bersantai bersama anak-anak.

kolam renang besar

 FREE ELECTRIC PUMP
Saiz kolam 229cm*229cm*66cm
Built in seats (utk 4 orang- rujuk gambar)
Sesuai untuk 3 tahun ke atas
Berat 7kg 


Splash Pool 
Basketpall 4pc of Loops dan Gelongsor 
FREE Pam Elektrik
Berminat dengan Produk ini? 

harga asal 

RM329

RM299

HARGA PROMOSI
Family Pool RM239 
Splash Pool RM189 
FREE PENGHANTARAN

( bayaran ansuran juga diterima )

Whatsapp/SMS
0179656087

DIRECT WHATSAPP tekan link dibawah

https://goo.gl/AkDTnB
( taip 'kolam family' )

Mangkuk Tingkat Murah | Mangkuk Tingkat Makanan

 

Promosi Mangkuk Tingkat Murah


Dapatkan 4 Layer Lunch Box ni.. Sesuai utk anda yang keje shift. 

Isteri2 yang suami keje shift dan kena berbuka kat ofis boleh la dapatkan lunch box ni. Bekalkan yang tersayang dengan masakan air tangan anda.
Lebih jimat, sedap dan terjamin kebersihan.

mangkuk makanan, mangkuk tingkat,

4 layer boleh letak nasi, lauk kering, lauk berkuah, sayur


HARGA :
RM99 + postage
RM49 free penghantaran

BERMINAT DENGAN PRODUK INI ??

 whatsapp 📱 0179656087 

facebook ✉ Stylez Store House 

direct whatsapp terus tekan LINK dibawah=> 
https://goo.gl/AkDTnB
(taip 'mangkuk tingkat' )

Promosi Murah TROLLEY IKEA RM89 SAHAJA !


PROMOSI TAHUN BARU TROLLEY IKEA RM89 SAHAJA !!


Ada yg minat trolley ala ikea macam ni tak?
Macam2 barang boleh letak..
Barang dapur boleh..barang anak2 boleh..barang baby boleh.. kosmetik boleh. letak buku pun boleh .!!

Yang pasti..lebih murah..lebih jimat tapi kualiti sama dgn yg mahal!

Boleh 2x bayar kalau berminat. Dalam masa 2-3 hari dijamin terima barang.

Harga bukan RM139 , bukan RM120 bukan juga RM100 .

Harga 
👉 RM89 SAHAJA 👈 😘😘

Grab selagi stock masih ada . siapa lambat xdpt

Boleh wasap admin utk detail. . KLIK LINK DIBAWAH 👉

http://tiny.cc/trolley_ikea
http://tiny.cc/trolley_ikea